Här har vi samlat de tjänster vi erbjuder på fystestcentret.
En del av tjänsterna erbjuder vi även ute på företag och i föreningar. 

Konditionstester

Vi utför VO2 max tester för att mäta din kondition. Med tröskeltester mäts dina laktattrösklar för att få fram dina pulszoner som möjliggör optimerad pulsträning. 

Fystester

Mät in styrka, uthållighet, spänst och explosivitet för att ha ett utgångsvärde och för att kunna lägga upp träningen på rätt sätt. 

Kroppsanalys

Vi mäter din kroppsammansättning med vår högteknologiska BIVA-mätare. Får fram din muskelmassa, fettprocent, vätskebalans, glykogenlager och energibehov för att lägga upp kostprogram samt följa dina kost- och träningsresultat.  

Rörlighetsanalyser

Med våra rörlighetsanalyser hittar vi ofta svaga länkar och grundorsaker till led och muskelbesvär. Genom att sedan jobba med de bitarna optimerar du både din hälsa och träning. 

Stress – och livsstilsanalys

Med firstbeats portabla elektroder analyseras dina stressfaktorer, återhämtning och sömnkvalitet under 3 dygn med hjälp av hjärtrytmens variabilitet (HRV). 

Läkare

Vi erbjuder läkartjänster för hälsokontroller, försäsongsundersökningar, medicinska läkarintyg, EKG, remiss för provtagning m.m. Inom allmänmedicin, funktionsmedicin, idrottsmedicin och nutrition.