Emma Rönn

Massageterapeut

Hos Emma får du massageterapeutiska behandlingar i toppklass! Hon arbetar med smärtproblematik som påverkar din vardag och träning. Henns bakgrund som elitskidåkare gör att hon har en djuptgående erfarenhet och kunskap om vad som behövs för att förbättra idrottsliga prestationer och kan hjälpa dig på vägen. Emma är även en omtalad träningspassledare. Hennes fantastiska positiva peppförmåga får dig att lämna träningspasset med en känsla av att du gett allt du kan och kroppen är härligt utmattad.

Visa mindre

Malin Gollwitzer

Naprapat

Malin driver MG rygg- och idrottsskadecenter. Hon är på grund av sina behandlingsresultat en mycket omtyckt naprapat. Med hjälp av naprapatins undersökningssystem hittar hon den grundliggande orsaken till smärtan och dysfunktionen i kroppens muskler, leder och stödjeorgan. Med manuell terapi och rehabilitering återskapar hon funktionen och minskar smärtan i det neuromuskuluskeletala systemet. På så vis ökar rörligheten och funktionen i kroppen vilket innebär att både nuvarande smärta minskar och framtida skador förebyggs.

Henrik Wassman

Osteopat

Henrik är en otroligt duktig och välrenommerad osteopat. Henrik har en bachelorexamen från den 4-åriga osteopatutbildningen på Skandinaviska Osteopathögskolan, Göteborg. Han har fördjupad kunskap om kroppen i bland annat biomedicin, idrottsmedicin, rörelseapparatens anatomi och kroppens fysiologi. Henrik har ett stort intresse för träning, förebyggande av skador och rehabilitering samt att kunna hjälpa andra människor med skador och diverse åkommor.

Styrkeladan

Martin och Angelika som driver Styrkeladan i brinner för att göra träning roligt och utmanande. På styrkeladan hittar du en välutbildad och kunnig personal som guidar dig i din träning. Du erbjuds stor variation av olika träningspass av hög kvalitet. Miljön i träningscentret är inbjudande, fräsch och ger lust att träna sig stark och frisk. I träningshallen hittar du moderna kvalitetsmaskiner, redskap och fria vikter.