På vårt integrerade idrottsmedicinska fystest- och livsstilscenter kan du få hjälp med att ta ett helhetsgrepp om din hälsa. Vi vägleder dig mot en hållbar hälsosam livsstil, friskt idrottande och välmående. Här jobbar läkare, fystränare och hälsocoacher.

På centret finns nu även en privat läkarmottagning och 1 september 2021 öppnar vi upp för funktionsmedicinska tjänster. 

Vi hjälper dig som idrottar att få ut mer av din träning oavsett vilken idrott du utövar. Vi har lång erfarenhet av att jobba med idrottare på alla nivåer från motionär till elitidrottare. 

Du får lära dig hur du med hjälp av rätt träning och kost kan må bättre, optimera din sömn, hantera stress och förebygga skador.

Vi hjälper dig som inte alls definierar dig som träningsmänniska som vill hitta en balans i hälsa och välmående. Varesig du är kroniskt sjuk eller bara otränad. Vi har kompetensen och erfarenheten att ta hand om dina svårigheter och hjälpa dig att optimera din hälsa. 

Tack vare den breda kompetens vi har själva, och tillsammans med våra samarbetspartners, kan vi behandla kärnan till problem som svårigheter med vikten, mag-tarmbesvär, depression, trötthet och mycket mer. 

Vi jobbar både med individuella besök och hela lag/grupper.

 

Lassalyckan Idrottscenter

 

Fystestcentret

 

Anläggningen